Dahlsan motor v2

Förvaring

Unikt för oss i Åhus är att vi i samma hall till garage-uthyrningen också har stängda utrymmen som går att hyra.

Det går bra att hyra enskilt men också i samband med garage-uthyrning. Du kanske har utrustning/saker/tillhörigheter till din husbil/husvagn som du vill förvara på samma plats? 

Du kanske har en liten jetski/moped/fyrhjuling som du vill förvara säkert? 

Eget fack med eget lås finns möjligt att hyra hos oss! 

Välkommen på visning!

Garage

Nära täppetleden beläget i Åhus har vi nu garage-hallar med möjlighet för exempelvis vinterförvaring för husvagn, bil, husbil eller annat fordon som du behöver ställa in.

Du hyr en parkeringsplats i öppen hall. Här finns eluttag, hallen är uppvärmd och tas omhand av personal. Behöver du ett extra utrymme till ditt fordon? Se förvaring  (klick direkt till förvaring) för mer information! 

Vad behöver du ställa in?

Välkommen på visning!

Motorcykel

Unikt i Åhus är att vi har ett MC-garage. Du med MC eller annan tvåhjuling är välkommen att hyra en plats för kortare eller längre tid hos oss. Du har dygnet runt tillgång med kod till vår låsta yttergrind och sedan till garageporten in till hallen.

Öppen plats

Du hyr en specifik parkeringsplats i öppen hall. Till platsen finns eluttag för ev laddning, förvaringsskåp för utrustning/kläder och miljömatta. Maximalt 12 MC kommer finnas i samma utrymme. 

Stängd plats

Du kan hyra ett eget inre garage

MC6 (6kvm = 1 MC)
MC9 (9kvm = 1 – 2 MC + utrustning/verkstad)
MC14 (14kvm = 2 MC + utrustning/verkstad)

Här finns möjlighet för egen inre port till ditt utrymme. Här finnas eluttag men annars kan du inreda detta utrymme som du vill.