Åhus

Koriandervägen 7

Hall/Lager/Industri-uthyrning

Beskrivning

Vi erbjuder nybyggda lokaler i Åhus. Vår fastighet består av två stycken lager/industrihallar samt en kontorsdel.

Lokalen kan efter egna behov anpassas med kontor, personalrum, toalett (beroende på hur stor lokalen) om man vill. Men för dig som uppskattar enkelhet och inte har för många medarbetare.

Det enkla sättet att hyra är att vi har en kontorsdel kopplat till fastigheten som har två omklädningsrum med dusch (herr/dam) där personal kan få ett eget personligt skåp och med kök och matsal, postfack och gemensamma toaletter. Det kommer också finnas kontor att hyra om behov finns.

Kontakta oss så tar vi fram en lösning efter just dina behov.

Faciliteter

Industrihallar

I Åhus erbjuder vi lager-och industrihallar som kan anpassas efter din verksamhet, Vi har olika typer av hallar där en av dom har höjd taknock 6 meter, totallängd 42 meter och 20 meter djup, 840kvm. Vi kan anpassa efter dina behov av port, dörrar och fönster i tillgänglig fasad. Eftersom hallen har tillräcklig höjd kan ett entresolplan monteras för en andra våning inom en del av hallen/lokalytan. Entresolplan gör att man kan maximera ytan än mer inom hallen.

För nuvarande finns tre vikportar med gångdörr men hallen kan enkelt kompletteras med fönster, dörrar eller fler portar. Vi har förberett med dragningar för avlopp och vatten in i i vissa delar i hallen.

Om du behöver mindre yta:

Hallen kan delas i beskrivningen in i ”fack” a 60-120kvm, hallen är då två fack djupa (totalt 120kvm) och 7 fack breda . I varje fack kan port, gångdörr och/eller fönster kompletteras. Entresolplan monteras där lämpligt (dock ej framför port). Det går alltså att hyra lokal minst 60 kvm upp till 840kvm. Möjlighet till skylt finns på vägg utomhus på varje fack.

Vi har också en annan hall har samma mått som beskrivningen ovan men takhöjden är 4,5m varför entresolplan inte kan byggas. Här har vi idag byggt ett par 60 kvm lokaler, så det finns en 240kvm ledig, då får du egen grind och lastplats under tak till den. Samma gäller här med anpassning till fönster, dörrar och portar.

Lokalen kan efter egna behov anpassas med kontor, personalrum, toalett (beroende på hur stor lokalen) om man vill. Men för dig som uppskattar enkelhet och inte har för många medarbetare:

 Det enkla sättet att hyra är att vi har en kontorsdel, se mer under kontorshotell  (direkt-klick till fliken kontroshotell) kopplat till fastigheten som har två omklädningsrum med dusch (herr/dam) där personal kan få ett eget personligt skåp och med kök och matsal, postfack och gemensamma toaletter. Det kommer också finnas kontor att hyra om behov finns. Om du hyr lokal kan vi komplettera med kontor i ett paketpris.

Är du nyfiken och vill komma och titta? Tveka inte att lämna intresseanmälan och kontakta oss!

Galleri

Kartpunkt