Ljungby

Vinkelgatan

Vinkelgatan 12-19

Fastigheten är en bostadsfastighet med totalt 32 lägenheter samt 11 garage. Området består av 8 st fristående lägenhetshus i två våningar och 4 lägenheter i varje. Lägenheterna är 2:or och 3:or. Lägenheterna på bottenplan har uteplats medan lägenheterna på andra våningen har balkong. Bostadshusen omges av större gräsmattor och stora gamla träd. Trots att det ligger mycket centralt är området tyst och fint.

I källaren i vissa hus har vi cykelförråd och i varje hus har varje lägenhet minst 1 men ofta två förråd i källaren. Vi har två mindre tvättstugor och två torkrum, idag bokas dessa på en tid så tvätt – och torkkapaciteten är hög.

Husen byggdes 1952 och har under senare år renoverats och uppdaterats och är idag i mycket gott skick överlag. Vi har ett stabilt hyresgästbestånd, vissa har bott mer än 25 år hos oss. När en lägenhet blir ledig annonserar vi alltid på Ljungby kommuns hemsida och har också en mailadress där man alltid kan anmäla sitt intresse.

Vi förvaltar själva denna fastighet, med hjälp av lokala entreprenörer. Vi arbetar med en långsiktig underhållsplan och vill att våra hyresgäster alltid ska vara nöjda.

Formellt ägs fastigheten av vårt bolag Dahlsan LB12 AB (org.nr: 556797-9728) som ingår i Dahlsan koncernen. Hyrorna är reglerade via förhandlingsordning mellan vår part Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen. Hyresförhandling sker normalt varje år.

Faciliteter

Galleri

Kartpunkt